KONE-JÖNNIT OY OSTAA SUOMI-VENEET OY:LTÄ ISOMPIEN MOOTTORIVENEMALLIEN TUOTANNON

Suomi-veneet keskittyy, Kone-Jönnit kehittää

Kesälahtelainen Suomi-veneet Oy on vuodesta 1976 lähtien valmistanut suomalaisille vesillä liikkujille lasikuidusta perinteisiä soutuveneitä ja moottoriveneitä. Vuodesta 2023 alkaen Suomi-veneet Oy keskittyy Suomi-soutuveneiden valmistukseen ja muuhun sopimusvalmistukseen.

”Tällä ratkaisulla keskitymme soutuveneiden ja pienempien moottoriveneiden valmistukseen, sekä sopimusvalmistukseen. Sopimusvalmistukselle on ollut viime vuosina kysyntää enemmän, kuin olemme pystyneet tarjoamaan ja soutuveneiden valmistuksella saamme hyvän peruskuorman tuotantoomme. Pienemmät moottoriveneet soveltuvat myös tuohon tuotannon peruskuormaan.” kertoo myyjän edustaja Pasi Suomalainen.

Joensuulainen Kone-Jönnit Oy ostaa Suomi-veneet Oy:ltä isompien moottorivenemallien tuotannon ja jatkaa tuotantoa uudistuneilla Suomi44- ja Suomi47-malleilla sekä niiden useilla malliversioilla. Uudistunut mallisto esitellään 6.2.2023 ja niissä on viiden (5) runkotakuu. Jatkossa venemallisto laajenee suomiboats.fi tuotemerkin alla.

”Emme tavoittele markkinajohtajuutta tai pyri mullistamaan venekauppaa. Tavoitteenamme on tarjota Järvi-Suomen alueella mökki-, kalastus- ja yhteyskäyttöön soveltuvia järkevän hintaisia lasikuituvalmisteisia moottoriveneitä. Suomi-moottoriveneet ovat tunnetusti ominaisuuksiltaan sisävesikäytössä luotettavia ja turvallisia, 2-kuorirakenteisina helppohoitoisia ja niissä on vuodesta 2023 alkaen Suomen paras viiden (5) vuoden runkotakuu. Veneet varustellaan japanilaisilla Tohatsun perämoottoreilla myös viiden (5) vuoden takuulla.” kertoo ostajan edustaja Pasi Mikkonen.

Lisätiedot:

Suomi-veneet Oy, Pasi Suomalainen, p. 040 5777 308, [email protected]

Kone-Jönnit Oy, Pasi Mikkonen, p. 0400 582 415, [email protected]