Moottoripyörät

Olemme Kawasaki -jälleenmyyjäsi Itä-Suomessa.

Kawasaki -moottoripyörät

Kawasaki kuuluu tunnetuimpien pyörämerkkien joukkoon maailmanlaajuisesti. Kawasakin päämääränä on tarjota suuren suorituskyvyn laitteita sekä unohtumatonta ajonautintoa.

K-Care -lisätakuu rekisteröitäviin moottoripyöriin

Kawasakin ostaminen on muutakin, kuin vain korkealuokkaisen tuotteen hankinta. Kawasaki on insinööritaidon ja teknologian taidon näyte, joka näkyy myös laadukkaana huoltona ja huolenpitona.

Kawasakin K-Care -lisätakuu 24 kk alkaa välittömästi tehdastakuun jatkeeksi, etkä edes huomaa sitä. Voit nautiskella turvallisista kilometeristä huolettomasti koko neljän vuoden ajan ilman kilometrirajoitusta. Jos päätätkin päivittää laitteesi uuteen Kawasakiin ennen takuun päättymistä, lisätakuu siirtyy uudelle omistajalle ilman lisäkustannuksia. K-Care -lisätakuun ansiosta myös laitteen jälleenmyyntiarvo pysyy korkeampana ja tekee Kawasakin päivittämisestä uuteen vieläkin helpompaa.

Me Kawasaki -myyjänä

Myynti ei olisi mitään ilman kunnollista huoltoa tai varaosapalvelua, tästä syystä tarjoamme molemmat valtuutettuna Kawasakin jälleenmyyjänä ja huoltoliikkeenä.

Klikkaa alla olevaa logoa ja pääset valmistajan sivulle.

Kawasaki