Veneet

Valikoimastamme löydät Suomi44- ja Suomi47- sekä Alutroll- ja Pioner-moottoriveneet.

Vain meiltä omasta tuotannostamme järvisuomalaisille suunnitellut ja lasikuidusta valmistetut Suomi44- ja Suomi47-moottoriveneet. Suomalaista työnjälkeä ja yrittäjyyttä edustavat myös Keuruulla valmistettavat Alutroll-alumiiniveneet. Norjassa polyeteenistä valmistettavat Pioner-veneet on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä. Varustelemme edustamamme venemerkit Tohatsun perämoottoreilla.

Järvisuomalaisille Suomi44- ja Suomi47- moottoriveneet.

Suomi-nimen käyttö venevalmistuksessa ja Suomi-veneiden valmistuksen juuret ulottuvat vuosikymmenien päähän. Suomi-veneitä on tehty vuodesta 1976 alkaen Kesälahdella kirkkaan Puruveden äärellä. Mallistossa on alusta alkaen ollut lasikuidusta valmistettuja perinteisiä soutuveneitä ja moottoriveneitä. Vuoden 2023 alussa ostimme Suomi-veneet Oy:ltä moottoriveneiden tuotannon. Nyt tarina jatkuu Suomiboats Oy:n omistuksessa. Tutustu tarinaan tästä.

Kalastukseen ja yhteyskäyttöön Alutroll-alumiiniveneet.

Alutroll-alumiiniveneet ovat kotimaista suunnittelua ja laatutyötä Keuruulta. Veneet ovat erityisesti kalastajien suosiossa onnistuneen suunnittelun ja käyttöominaisuuksien ansiosta. Täysalumiiniset veneet eivät sisällä lahoavia puuosia tai muita nopeasti kuluvia elementtejä. Veneet on valmistettu vähintään 3 millin paksuisesta alumiinista.

Vapaa-aikaan ja ammattikäyttöön Pioner-moottoriveneet.

Pionerilla on veneiden valmistuksesta yli 60 vuoden kokemus. Pioner-veneet valmistetaan rotaatiovalamalla polyeteenistä, joka on erittäin lujatekoinen ja kulutusta kestävä materiaali. Veneet ovat lähes huoltovapaita ja käyttöiältään pitkiä. Veneitä mallistosta löytyy niin yksityishenkilöille kuin vaativaan ammattikäyttöön tarvitseville. Ympäristöä ajatellen modernit Pioner-veneet on tehty täysin kierrätettävästä materiaalista.

Huolto, varaosat ja varusteet.

Meiltä edustamiimme venemerkkeihin valtuutetut huoltopalvelut sekä varaosat ja varusteet.

Suomiboats
Alutroll
Pioner