Veneet

Valikoimastamme löydät alumiinista, lasikuidusta ja polyeteenistä valmistetut veneet.

Vain meiltä kotimaiset suomiboats.fi -tuotemerkillä valmistettavat lasikuituvalmisteiset Suomi44- ja Suomi47-moottoriveneet. Suomalaista työnjälkeä ja yrittäjyyttä edustavat myös Keuruulla valmistettavat Alutroll-alumiiniveneet ja Kesälahdella valmistettavat Suomi-soutuveneet. Norjassa polyeteenistä valmistettavat Pioner-veneet on suunniteltu sisävesille ja rannikkokäyttöön.

Suomiboats.fi

Suomi-nimen käyttö venevalmistuksessa ja Suomi-veneiden valmistuksen juuret ulottuvat vuosikymmenien päähän. Suomi-veneitä on tehty vuodesta 1976 alkaen Kesälahdella kirkkaan Puruveden äärellä. Mallistossa on alusta alkaen ollut lasikuidusta valmistettuja perinteisiä soutuveneitä ja moottoriveneitä.

Vuoden 2023 alussa Kone-Jönnit Oy osti Suomi-veneet Oy:ltä moottoriveneiden tuotannon. Suomi-veneet Oy jatkaa Suomi-soutuveneiden valmistajana ja lasikuitutuotteiden sopimusvalmistajana.

Nykyään Kone-Jönnit Oy kehittää ja valmistaa veneitä omana tuotantonaan suomiboats.fi -tuotemerkin alla. Mallistoon kuuluu Suomi44- ja Suomi47-moottoriveneet, jotka on suunniteltu erityisesti Järvi-Suomen alueelle mökki-, kalastus- ja yhteyskäyttöön. Veneet valmistetaan lasikuidusta pitkälti käsityönä ja niissä käytetään tarkat laatukriteerit täyttäviä raaka-aineita ja varusteita. Laadun takeena Suomi44- ja Suomi47-moottoriveneissä on 01.01.2023 alkaen Suomen paras viiden (5) vuoden runkotakuu. Suomi44- ja Suomi47-moottoriveneet ovat tunnustetusti käyttöominaisuuksiltaan turvallisia ja 2-kuorirakenteisina erittäin helppohoitoisia ja tyylikkäitä. Veneet varustellaan japanilaisilla Tohatsun perämoottoreilla myös viiden (5) vuoden takuulla.

Alutroll

Alumiinista valmistetut Alutroll-veneet ovat kotimaista laatutyötä Keuruulta. Veneet ovat erityisesti kalastajien suosiossa onnistuneen suunnittelun ja käyttöominaisuuksien ansiosta. Täysalumiiniset veneet eivät sisällä lahoavia puuosia tai muita nopeasti kuluvia elementtejä. Veneet on valmistettu vähintään 3 millin paksuisesta alumiinista. Veneet varustellaan japanilaisilla Tohatsun perämoottoreilla viiden (5) vuoden takuulla. Tutustu Alutrollin tarinaan tästä.

Pioner

Pionerilla on veneiden valmistuksesta yli 60 vuoden kokemus. Pioner-veneet valmistetaan rotaatiovalamalla polyeteenistä, joka on erittäin lujatekoinen ja kulutusta kestävä materiaali. Veneet ovat lähes huoltovapaita ja käyttöiältään pitkiä. Veneitä mallistosta löytyy niin yksityishenkilöille kuin vaativaan ammattikäyttöön tarvitseville. Ympäristöä ajatellen modernit Pioner-veneet on tehty täysin kierrätettävästä materiaalista. Veneet varustellaan japanilaisilla Tohatsun perämoottoreilla viiden (5) vuoden takuulla. Tutustu Pionerin tarinaan tästä.

Suomi-soutuveneet

Suomalaisille järville Kesälahdella valmistettuja suomalaisia veneitä yli 40 vuotta. Suomi-soutuveneet ovat perinteisiä soutuveneitä sekä pienemmille että suuremmille vesille. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle oma soutuvene. Tutustu Suomi-veneen tarinaan tästä.

Meiltä Tohatsun laadukkaat perämoottorit edustamiemme merkkien veneisiin viiden (5) vuoden takuuajalla.

Suomiboats
Alutroll
Pioner
Suomi-veneet