Veneet

Valikoimastamme löydät Alutroll-, Pioner- ja Suomi-veneet.

Suomalaista työnjälkeä ja yrittäjyyttä edustavat Keuruulla valmistetut Alutroll-alumiiniveneet ja Kesälahdella valmistetut Suomi-veneet. Norjalainen pitkän valmistushistorian omaava Pioner on myös edustamamme venemerkki.

Alutroll

Alumiinista valmistetut Alutroll-veneet ovat kotimaista laatutyötä Keuruulta. Veneet varustellaan tarvittaessa yksilöllisesti asiakkaan käyttötarpeisiin sopiviksi.

Rakenna oma pakettisi tästä ja tilaa se meiltä!

Pioner

Rotaatiovaletusta polyeteenistä valmistetut Pioner-veneet valmistetaan Norjassa. Pionerilla on veneiden valmistuksesta yli 60 vuoden kokemus. Pioner on merkkinä tunnettu tuotteiden korkeastalaadusta sekä vakaasti rakenteesta. Veneitä löytyy niin yksityishenkilöille kuin vaativaan ammattikäyttöön tarvitseville. Veneet ovat lähes huoltovapaita ja käyttöiältään pitkiä. Ympäristöä ajatellen modernit Pioner-veneet on tehty täysin kierrätettävästä materiaalista.

Voit suunnitella oman veneesi tästä 3D-mallinnuksen avulla ja tilata sen kauttamme!

Suomi-veneet

Kesälahdelta suomalaisia veneitä yli 40 vuotta. Suomi-veneet mallistossa on sekä perinteisiä soutuveneitä että moottoriveneitä. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle oma vene.

Tee oma pakettisi tästä ja tilaa se kauttamme!

Meiltä Tohatsun laadukkaat perämoottorit edustamiemme merkkien veneisiin viiden (5) vuoden takuuajalla.

Katso Tohatsun valikoima tästä.

Alutroll
Pioner
Suomi-veneet
Varaa huolto