Mönkijät

Meiltä CFMOTO -traktorimönkijät Suomen parhaalla takuulla.

CFMOTO -traktorimönkijät KJ1 lisätakuulla!

CFMOTO on maailman nopeimmin kasvava ATV-merkki ja Euroopan alueella markkinajohtaja. Meillä on kokemusta CFMOTO -malliston parista syksystä 2016 saakka. Erittäin positiivisen asiakaspalautteen pohjalta tarjoamme asiakkaillemme ainoana Suomessa maahantuojan kolmen (3) vuoden takuun lisäksi yhden (1) vuoden KJ1 lisätakuun. Takuuehdot KJ1 lisätakuussa ovat samat kuin maahantuojan myötämässä 3 vuoden takuussa ilman tunti- tai kilometrirajoitusta.

Meiltä innovatiiviset Segway Powersports -traktorimönkijät, myös hybridinä.

Poweria, älyä, egoa ja asennetta – myös hybridinä!

Legendaarisen Segwayn uusi mönkijämallisto edustaa maastoajoneuvojen innovatiivisinta kärkeä. Tulevat uudet hybridimoottorit siirtävät nyt myös mönkijämaailman ympäristöystävälliseen ja taloudelliseen aikakauteen, tehokkuudesta tinkimättä. Tehon lisäksi hybridimoottori mahdollistaa pelkällä sähköllä ajamisen. Nykypäivän traktorimönkijään kuuluu myös ajoneuvon etäkäyttö puhelinapplikaatiolla. Segwayn uuden teknologian yhdistelmä on samalla sekä suorituskykyisin että vastuullisin tapa liikkua liikenteessä tai luonnossa.

Meiltä Access Motor -traktorimönkijät Suomen parhaalla takuulla.

Access Motor -traktorimönkijät KJ1 lisätakuulla!

Access Motor-traktorimönkijöiden suosion perustana ovat ensiluokkainen käsiteltävyys, nykyaikainen muotoilu, korkealuokkainen laatu, luotettavuus ja erinomainen suorituskyky. Access Motor on ollut jo useita vuosia Euroopan suosituimpia mönkijämerkkejä ja menestynyt hyvin monissa Euroopan maissa järjestetyissä vertailutesteissä. Laadun osoituksena tarjoamme asiakkaillemme ainoana Suomessa maahantuojan kahden (2) vuoden takuun lisäksi yhden (1) vuoden KJ1 lisätakuun. Takuuehdot KJ1 lisätakuussa ovat samat kuin maahantuojan myötämässä 2 vuoden takuussa ilman tunti- tai kilometrirajoitusta.

Meiltä väkivahvat Kawasaki -traktorimönkijät.

Voimakas V-Twin!

Kawasaki Brute Force 750 on ollut koko olemassa olonsa ajan maastoharrastajien suosiossa. Se on Twin-koneiseksi erinomaisen kevyt. Moottorina on luotettava 749 cm³, 37,3 kW/51 hv nestejäähdytteinen 4-tahti 90° V-Twin.

Meiltä 6 vuoden / 8 000 km takuulla Trapper -traktorimönkijät.

Markkinoiden pisimpiä takuita!

Trapper on yksi Suomen ostetuimmista mönkijämerkeistä. Trapper-traktorimönkijä on turvallinen hankkia kuuden (6) vuoden / 8 000 km takuulla.

Meiltä lapsille ja nuorille Kayo -minimönkijät.

Monta mallia, monta käyttötarkoitusta!

ATV Finland tuo maahan Kayo-minimönkijöitä, jotka soveltuvat mallista riippuen joko perheen nuorimmille tai koko perheelle. Kayo on tunnettu loistavasta suunnittelustaan, luotettavasta laadustaan ja oranssista värityksestään.

Cfmoto
Segway Powersports
Access Motor
Kawasaki
Trapper
Kayo
Varaa huolto