Mönkijät

Meiltä CFMOTO-, Segway- ja Access Motor- traktorimönkijät.

CFMOTO-traktorimönkijät Suomen parhaalla 3 + 1 vuoden takuulla.

CFMOTO on Euroopan alueella myydyin mönkijämerkki. Meillä on kokemusta CFMOTO -malliston parista syksystä 2016 saakka. Erittäin positiivisen asiakaspalautteen pohjalta tarjoamme asiakkaillemme ainoana Suomessa maahantuojan kolmen (3) vuoden takuun lisäksi yhden (1) vuoden KJ1 lisätakuun. Takuuehdot KJ1 lisätakuussa ovat samat kuin maahantuojan myöntämässä 3 vuoden takuussa ilman kilometri- tai tuntirajoitusta.

Segway-traktorimönkijät - poweria, älyä, egoa ja asennetta.

Legendaarisen Segwayn traktorimönkijämallisto edustaa maastoajoneuvojen innovatiivisinta kärkeä. Segwayn traktorimönkijöissä on vakiovarusteena mm. ajoneuvon etäkäyttö puhelinapplikaatiolla. Takuu kaksi (2) vuotta ilman tunti- tai kilometrirajoitusta.

Access Motor-traktorimönkijät - valttina keveys ja ketteryys.

Access Motor-traktorimönkijämallisto on ollut vuosia Euroopan suosituimpia mönkijämerkkejä ja se on menestynyt hyvin monissa Euroopan maissa järjestetyissä vertailutesteissä. Laadun osoituksena tarjoamme asiakkaillemme ainoana Suomessa maahantuojan kahden (2) vuoden takuun lisäksi yhden (1) vuoden KJ1 lisätakuun. Takuuehdot KJ1 lisätakuussa ovat samat kuin maahantuojan myöntämässä 2 vuoden takuussa ilman tunti- tai kilometrirajoitusta.

Huolto, varaosat ja varusteet.

Meiltä edustamiimme mönkijämerkkeihin valtuutetut huoltopalvelut sekä varaosat ja varusteet.

Cfmoto
Segway Powersports
Access Motor