CFMOTO ja Segway Powersports traktorimönkijät, Kayo lastenmönkijät sekä käytetyt mönkijät

Meiltä CFMOTO -traktorimönkijät Suomen parhaalla takuulla.

CFMOTO traktorimönkijät KJ1 lisätakuulla!

CFMOTO:n suorituskykyiset laitteet ovat ajomukavuudeltaan erinomaisia ja suoriutuvat vaikeissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. Laitteet on varusteltu nelitahtimoottoreilla ja premiumtason vakiovarusteilla. Traktorimönkijämallisto ja rinnakkainistuttavien laitteiden mallit tarjoavat hyötyä ja huvia samassa paketissa.

Meillä on kokemusta CFMOTO -malliston parista syksystä 2016 saakka. Erittäin positiivisen asiakaspalautteen pohjalta tarjoamme asiakkaillemme ainoana Suomessa maahantuojan kolmen (3) vuoden takuun lisäksi yhden (1) vuoden KJ1 lisätakuun. Takuuehdot KJ1 lisätakuussa ovat samat kuin maahantuojan myötämässä 3 vuoden takuussa. Takuun edellytyksenä on, että laitteesi on meiltä uutena ostettu ja meillä maahantuojan määrittämän huolto-ohjelman mukaisesti huollettu. KJ1 lisätakuun tarkoituksena on antaa asiakkaillemme lisää huoletonta aikaa CFMOTO -traktorimönkijöiden parissa.

Meiltä innovatiiviset Segway Powersports -traktorimönkijät, myös hybridinä.

Poweria, älyä, egoa ja asennetta – myös hybridinä!

Legendaarisen Segwayn uusi mönkijämallisto edustaa maastoajoneuvojen innovatiivisinta kärkeä. Uudet hybridimoottorit siirtävät nyt myös mönkijämaailman ympäristöystävälliseen ja taloudelliseen aikakauteen, tehokkuudesta tinkimättä. Hybridivoimalinjan myötä Segway on luokkansa tehokkain moottorivalmistaja. Esimerkiksi 570 cm3 hybridimoottorista saadaan jopa 86 hv maksimitehot. Tehon lisäksi hybridimoottori mahdollistaa pelkällä sähköllä ajamisen. Nykypäivän traktorimönkijään kuuluu myös ajoneuvon etäkäyttö puhelinapplikaatiolla. Segwayn uuden teknologian yhdistelmä on samalla sekä suorituskykyisin että vastuullisin tapa liikkua liikenteessä tai luonnossa.

Segway puhelinapplikaation välityksellä on mahdollisuus ohjata ajoneuvon asetuksia, lukita ajoneuvo tai vapauttaa lukitus etänä sekä katsoa ajoneuvoon liittyvää reaaliaikaista dataa. Kätevä applikaatio näyttää myös kartan välityksellä missä muut Segwayn omistajat ovat liikkeellä sekä lähettää automaattisesti hätätekstiviestin valittuun puhelinnumeroon mahdollisen tapaturman sattuessa. Segway App -mobiilisovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta. Sovelluksen löytää nimellä Segway powersports.

Meiltä lapsille ja nuorille Kayo -minimönkijät.

Monta mallia, monta käyttötarkoitusta!

ATV Finland tuo maahan Kayo-minimönkijöitä, jotka soveltuvat mallista riippuen joko perheen nuorimmille tai koko perheelle. Kayo on tunnettu loistavasta suunnittelustaan, luotettavasta laadustaan ja oranssista värityksestään.

Cfmoto
Segway Powersports
Kayo
Varaa huolto